Магазин елітних вин та алкоголю
+38 (095) 715-01-21

Граппа

 Знайдено 463

Граппа — виноградна горілка з Італії її фортеця становить 40–43%. В цій країні, відомою з давніх часів своїм виноробством, не відчувають нестачі у такому сировину, як виноградні кісточки, м'якоть, шкірка. Вони залишаються після вичавки соку у великій кількості. У місті Бассано дель Граппа вирішили використовувати це сировина для перегонки міцного алкоголю. Сьогодні граппа проводиться у всіх регіонах Італії, асортимент цього оригінального напою розширено за рахунок використання дистиляту різною мірою витримки і ароматизаторів.

Показати всю граппу

В даний час граппа є напоєм преміум-класу, її пропонують у кращих ресторанах, а оригінальні пляшки з цим напоєм прикрашають енотеки. Створена в кінці XIX століття заповзятливими бідняками, виноградна горілка швидко завоювала популярність у світі. Сьогодні італійська граппа — неодмінний атрибут спеціалізуються на елітному алкоголь магазинів. Вона займає оригінальну нішу між бренді, лікером і горілкою. На граппу ціна вище середнього рівня, що зайвий раз підкреслює статус напою.

Перш чим вперше купити граппу, слід вислухати рекомендації винних консультантів компанії Winestyle. Вони допоможуть розібратися особливості численних сортів і брендів. Це допоможе граппу купити відповідно зі своїми смаками і бюджетом. Міцність напою з Італії від 40 до 55%, що надає істотне вплив на переваги багатьох покупців. Як і вино, граппу роблять з різних сортів винограду, тому її смак відрізняється у різних виробників. Крім цього компанії, спеціалізуються на експорті італійської горілки додають в неї різні фруктові сиропи.

Безбарвна граппа giovane – молода граппа, більш м'який і гармонійний смак у affinata in legno – цей сорт міцного італійського напою витримують півроку в дубових бочках. Для витончених гурманів випускається invecchiata – граппа, цей параметр в дубі не менш року. Справжні шанувальники воліють stravecchia , витриману мінімум півтора року в бочках. Слід розрізняти граппу aromatica  і aromatizzata – перша проводиться з винограду, відрізняється інтенсивним ароматом. Друга категорія граппи – ароматизована, для цього її наполягають на травах, фруктах або ягодах. Таке розмаїття традиційного для Італії напою – одна з причин його популярності, адже кожен зможе вибрати для свого столу граппу у відповідність з особистими смаковими уподобаннями.

На сторінках сайту Winestyle ви знайдете докладні опис продукції популярні італійських виробників. Граппа — горілка, не вимагає попереднього охолодження, вона може використовуватися в якості дижестива. Оцініть її якості тісному колі друзів або віддаючись роздумам біля каміна. На сторінках сайту Winestyle можна познайомитися і з іншими рідкісними напоями, такими як кальвадос бренді і арманьяк.